top of page
kickboksen-yoshida

Trainingstijden:

 

Maandag:

19:00 - 20.00 BASIC

19:00 - 20:00 algemeen

 

Dinsdag:

18:00 - 19:00 algemeen

 

Woensdag:

19:00 - 20.00 BASIC

19:00 - 20:00 algemeen

 

Donderdag:

18:00 - 19:00 algemeen

 

Vrijdag:

19:00 - 20:00 algemeen

Kickboksen/ Thaiboxing

5 dagen per week!​

 

Deze schitterende sport is afkomstig uit Thailand en heeft in de wereld van verdedigingssporten een belangrijke plaats veroverd.  In Nederland is deze sport inmiddels enorm aangeslagen bij het publiek.

 

Deze traditionele tak van sport is nog steeds in ontwikkeling. Zelfs na 30 jaar actief te zijn in Thai- en Kickboksen is Yoshida nog steeds aan het bijschaven en verbeteren. Iedereen kan bij Yoshida terecht. Als beginner stap je in een BASIC groep. Vanuit deze groep kun je vrij snel doorgroeien naar de andere uren. Als je geen ervaring hebt begin je op een rustig tempo. Er is altijd wel iemand waarmee je kunt trainen.

 

Bij Yoshida Sports zijn alle technieken uit het Thaiboxing (Muay Thai) en Kickboksen in een compleet pakket gegoten. Hierdoor krijg je een effectief en complete stijl.

 

Kickboksen / Thaiboxing draait niet alleen om stoten en trappen; mentaliteit, conditie, discipline en doorzettingsvermogen zijn zeker zo belangrijk. Dat deze sport niet alleen het domein is van mannen, bewijzen de vele dames die inmiddels bij Yoshida Sports trainen.

 

Tijdens de lessen wordt er voor eigen veiligheid gebruik gemaakt van beschermende middelen, zoals: scheen- en wreefbescherming, mond- en kruisbescherming.

KEURMERK VECHTSPORTAUTORITEIT

Met dit keurmerk, speciaal gericht op het KickBoxen, wil Yoshida graag laten zien dat zij aan de strenge eisen voldoen van de NOC/NSF in samenwerking met de overheid op gebied van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en kennis. Lees meer:  https://www.vechtsportautoriteit.nl/

Bel ons vandaag nog voor een fitte start

T. 0413.259.101  E. info@yoshidasports.nl

Energielaan 15-15a Uden

bottom of page