top of page

Accommodatie Energielaan 15-15a

Waar vindt U Yoshida Sports
Rotonde Industrielaan

 

Vanuit de industrielaan in Uden maak je bij de rotonde, met de grote gele stoel, een draai de Energielaan op. Na 150 meter staat een grote reclamezuil met YOSHIDA erop.

 

Vóór deze zuil zie je de parkeerplaats aan je linkerzijde. Mocht deze vol zijn is er altijd voldoende parkeerplek bij  KWANTUM. Vervolgens zie je een klein deurtje aan je linkerzijde verschijnen. Dat is het kleine deurtje van de grote wereld van Yoshida Sports. Ga naar binnen en.......

Martial arts zaal 1
Yoshida Dojo

 

Bij binnenkomst in het Sportcafe zie je aan je linkerzijde de Yoshida Dojo. Deze Dojo, Japanse benaming voor trainingszaal, heeft een warme rustgevende uitstraling.

 

Het zwarte grote Yoshida logo in het midden van Dojo in combinatie met het portret van Ueshiba zorgen voor kracht en vertrouwen. Deze ruimte is voorzien van airconditioning en beschikt over een spiegelwand die bewust is geplaatst om zo waar nodig technieken te kunnen verbeteren.

Martial Arts zaal 2
Red Dragon Dojo

 

Vanuit de Yoshida Dojo ga je via de trap omhoog om vervolgens een bezoek te brengen aan een speciale trainingszaal met een afmeting van maar liefst 350 m². Deze Red Dragon Dojo, vernoemd naar de rode wanden en looppad, is geventileerd en  ingericht met een boksring waarin recreatief wordt getraind.

 

Bijzonder is de zwevende brug die over de zaal heen hangt. Hierop kunnen bezoekers onder het genot van een kopje koffie live genieten van de lessen.

Martial Arts zaal 3
Sjymo Dojo

 

Vanuit de Red Dragon Dojo gaan we nog een trap omhoog om aan te komen bij een bijzondere zaal. Deze ruimte is vernoemd naar de mascotte van Yoshida en is ingericht met  Technogym trainingsapparatuur.

 

De apparatuur staat in een cirkel opgesteld in een oosterse sfeer omringd met warme kleuren en zachte rustgevende verlichting. Echt bewegen in een andere wereld....

sportcafe-yoshida-uden
Yoshida Sportcafe

 

Vervolgens gaan we terug naar de begane grond en komen uit bij het gezellige Yoshida Sportcafe. De vriendelijkheid van de gastvrouw / man achter de bar en balie zorgen voor rust en warmte.

 

Het kan zo fijn zijn als je na het sporten lekker kunt nagenieten bij de openhaard of aan de bar nog even bij te praten voor je weer huiswaarts gaat . Of als ouder, terwijl je kind op de mat staat,even weg uit de drukte een krantje lezen met een kopje cappuccino of thee. Niks moet alles mag, gewoon genieten weg van alle drukte...

Bel ons vandaag nog voor een fitte start

T. 0413.259.101  E. info@yoshidasports.nl

Energielaan 15-15a Uden

bottom of page